Uloskirjautuminen Apple-tililtä ja iCloudista laitteillasi

Jos haluat lopettaa iCloudin ja muiden Applen palveluiden käytön jossakin laitteessa, lue, miten voit kirjautua ulos ja mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos.

Ennen uloskirjautumista

Kun kirjaudut ulos Apple-tililtä laitteellasi, sinut kirjataan automaattisesti ulos iCloudista, App Storesta ja muista Applen mediapalveluista, iMessagesta ja FaceTimesta. Kaikki iCloudiin tallennetut tiedot ovat edelleen käytettävissä iCloudissa. iCloud-tietosi poistetaan laitteesta, ellet halua säilyttää kopiota tiedoista, kun sinulta kysytään asiasta. Voit estää tietojen katoamisen seuraavasti:

Uloskirjautuminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

  1. Avaa Asetukset-appi ja napauta sitten [nimesi].

  2. Vieritä aivan alas. Napauta Kirjaudu ulos.

  3. Valitse Tyhjennä tämä [laite] tai Kirjaudu ulos, mutta älä tyhjennä.

  4. Seuraa näytön ohjeita, jotta saat tietää, mitä tietoja laitteellesi jää ja mitä tyhjennetään.

  5. Anna laitteen pääsykoodi tai syötä Apple-tilisi salasana. Lue, mitä voit tehdä, jos olet unohtanut Apple-tilin salasanan.

  6. Jos valitsit Kirjaudu ulos, mutta älä tyhjennä, napauta Vahvista ja kirjaudu ulos. Jos valitsit Tyhjennä tämä [laite], napauta Kirjaudu ulos ja vahvista sitten napauttamalla uudelleen Kirjaudu ulos.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty napauttamaan nimeäsi tai et pysty kirjautumaan ulos rajoitusten vuoksi

Kirjautuminen ulos Apple Watchissa

Kun kirjaudut ulos Apple Watchiin yhdistetyssä iPhonessa, Apple Watch kirjautuu automaattisesti ulos Apple-tililtä.

Jos olet ottanut Apple Watchin käyttöön perheenjäsenelle, lue, miten voit poistaa kyseisen Apple Watchin laiteparin ja tyhjentää Apple Watchin.

Kirjautuminen ulos Macissa

  1. Valitse Omenavalikko  ja klikkaa Järjestelmäasetukset.

  2. Klikkaa nimeäsi ja sitten Kirjaudu ulos.

  3. Jos haluat pitää kopion iCloud-tiedoista Macissa ennen kirjautumista ulos, varmista, että valitset oikeat valintaneliöt. Klikkaa sitten Säilytä kopio.

  4. Klikkaa Kirjaudu ulos. Jos käytät Apple Payta, klikkaa Kirjaudu ulos ja poista kortit.

Uloskirjautuminen Apple TV 4K- tai Apple TV HD-laitteessa

  1. Avaa Asetukset.

  2. Valitse Käyttäjät ja tilit.

    • Oletustili: valitse nimesi ja sitten Poista käyttäjä Apple TV:stä.

    • Muut tilit: valitse nimesi, valitse iCloud ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos iCloudin Windows-versiossa

  1. Avaa iCloudin Windows-versio.

  2. Klikkaa Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen Apple Musicista tai Apple TV:stä Windows-, Android- tai äly-TV-laitteilla sekä muilla suoratoistolaitteilla

  1. Avaa Asetukset ja valitse [nimesi]. Klikkaa Windows-tietokoneella [nimesi] sivupalkin alaosassa.

  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos et enää pysty käyttämään laitetta etkä pysty kirjautumaan ulos, poista se Apple-tililtäsi.

Mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos iCloudista laitteessasi

Voit kirjautua ulos Apple-tililtäsi, jos haluat lopettaa iCloudin ja siihen liittyvien palveluiden käytön laitteessa. Varmista ennen uloskirjautumista, että haluat varmasti poistaa kyseiset palvelut käytöstä. Jos haluat lopettaa vain joidenkin iCloud-ominaisuuksien käytön, voit muuttaa iCloud-asetuksiasi sen sijaan, että kirjaudut ulos iCloudista.

Voit myös kirjautua ulos, mutta säilyttää tietosi iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa.

iCloud ja siihen liittyvät palvelut, jotka poistetaan käytöstä, kun kirjaudut ulos:

  • Apple Pay, Apple Cash ja Apple Card1

  • Find My

  • Game Center

  • HomeKit-laitteiden hallinta Koti-apilla

  • iCloud-varmuuskopiointi

  • iCloud Drive

  • iCloud-avainnippu

  • iCloud Mail

  • iCloud-muistiinpanot

  • iCloud-kuvat

  • Jaettu iCloud-kuvakirjasto

  • Siri-pikakomennot

  • Sanelut

  • Jaetut albumit

  • iCloud-viestit

  • Reminders

  • Apple Kutsut

  • Jaetut muistiinpanot

  • jaetut Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit

  • yhteystietojen, kalentereiden, muistutusten, kirjanmerkkien ja Safari-välilehtien päivitykset

  • jatkuvuusominaisuudet, kuten Handoff, universaali leikepöytä ja automaattinen lukituksen avaus Apple Watchilla

  • asentamiesi iCloudia käyttävien muun valmistajan appien appitiedot.

Jos sinulla on iCloud+ ja kirjaudut ulos iCloudista laitteessasi, et voi enää käyttää suojattua iCloud-lähetystä, Kätke osoitteeni ‑ominaisuutta, HomeKitin suojattu video ‑tukea etkä muokattua sähköpostidomainia kyseisessä laitteessa.2

  1. Apple Cash- ja Apple Card ‑tilisi on linkitetty Apple-tiliisi. Niitä ei voi siirtää toiseen Apple-tiliin tai käyttää toisella Apple-tilillä.

  2. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Kerro lisää ongelmasta, niin ehdotamme, mitä voit tehdä seuraavaksi.

Vastaanota ehdotuksia

Julkaisupäivämäärä: